Kerst Cupcakes

Kerst Cupcakes

Kerst Cupcakes

Ook op andere dagen te maken!

Ingrediënten: 250 gram roomboter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, bakpoeder, 2 eetlepels cacaopoeder, 50 gram pure chocolade,

Aantal cupcakes: 18

Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe in een muffinvorm de papieren vormpjes (voor deze dagen speciaal in het groen en rood). Mix 250 gram roomboter met 250 gram suiker tot het romig geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix dit tot een bleek en schuimig beslag. Voeg 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker en wat bakpoeder toe en mix dit goed. Vul de cupcakes met de 3/4 van het beslag. Strooi over de cupcakes 50 gram fijngehakte pure chocolade. Voeg bij de rest van het beslag 2 eetlepels cacaopoeder en mix dit goed door. Schep dit bij de cupcakes zodat de chocolade goed bedekt is. Zet de cupcakes 30 minuten in de voorverwarmde oven. Versier de cupcakes eventueel met rood en groen glazuur. Smul ze!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top