Bloemkool met Mangochutney

Bloemkool met Mangochutney

Bloemkool met Mangochutney

Ingrediƫnten: 1 bloemkool, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels kerriepoeder, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel mangochutney, 250 ml water, 100 ml kokosmelk, zout, peper, cashewnoten,

Snij 1 bloemkool in roosjes, kook de bloemkoolroosjes in water met wat zout beetgaar. Bak ondertussen in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 2 theelepels kerriepoeder toe en bak dit kort mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel mangochutney, 250 ml water en 100 ml kokosmelk toe. Breng het geheel kort aan de kook en doe de bloemkoolroosjes erbij. Breng het op smaak met zout en peper. Laat het ongeveer 15 minuten op laag vuur pruttelen. Strooi op je bord nog cashewnoten over de bloemkool. Serveer met rijst of gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(69 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top