Risotto met Paddestoelen

Risotto met Paddestoelen

Risotto met Paddestoelen

Ingrediënten: 3 sjalotjes, 250 gram risotto rijst, 75 ml witte wijn, 700 ml kippenbouillon, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons,

Bak in hete olie 3 gesnipperde sjalotjes met 250 gram risotto rijst tot de sjalotjes en risotto rijst beide glazig zijn. Voeg 75 ml witte wijn toe, roer kort door en voeg dan beetje bij beetje 700 ml kippenbouillon toe, de risotto rijst is in ongeveer 25 minuten gaar. Bak in een andere pan 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 fijngehakt teentje knoflook knapperig. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe tot de kastanjechampignons zacht zijn. Voeg dan de risotto toe en verwarm het geheel goed door. Eet smakelijk!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Risotto met Paddestoelen

  1. Ik moest me bijna schamen, maar ik heb dan nog nooit risotto gemaakt. En het ziet er altijd zo lekker uit. *schopt zichzelf en gaat koken*

Comments are closed.

Back To Top