Wraps met Satévlees

Wraps met Satévlees

Wraps met Satevlees

Ingrediënten: 1 zakje Conimex voor saté marinade, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel water, 2 kipfilets, 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, sla, 6 wraps,

Meng de inhoud van 1 zakje Conimex voor saté marinade met 3 eetlepels olie, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel water. Marineer in in deze marinade 2 in blokjes gesneden kipfilets voor minstens 15 minuten. Roerbak de gemarineerde blokjes kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 gesneden rode en gele paprika toe en roerbak dit 5 minuten mee. Verwarm de wraps zoals staat aangegeven op de verpakking. Beleg elke wrap met wat sla en het kipmengsel. Serveer met bijvoorbeeld een satésaus of zoete chillisaus.

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top