Wraps met Satévlees

Wraps met Satévlees

Wraps met Satevlees

Ingrediënten: 1 zakje Conimex voor saté marinade, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel water, 2 kipfilets, 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, sla, 6 wraps,

Meng de inhoud van 1 zakje Conimex voor saté marinade met 3 eetlepels olie, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel water. Marineer in in deze marinade 2 in blokjes gesneden kipfilets voor minstens 15 minuten. Roerbak de gemarineerde blokjes kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 gesneden rode en gele paprika toe en roerbak dit 5 minuten mee. Verwarm de wraps zoals staat aangegeven op de verpakking. Beleg elke wrap met wat sla en het kipmengsel. Serveer met bijvoorbeeld een satésaus of zoete chillisaus.

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top