Tagliatelle met Gehakt en Bleekselderij

Tagliatelle met Gehakt en Bleekselderij

Tagliatelle met Gehakt en Bleekselderij

Ingrediënten: 2 rode uien, 4 stengels bleekselderij, 300 gram gehakt, 1 eetlepel bloem, 100 ml rode wijn, 750 ml bouillon, 2 laurierblaadjes, tagliatelle, zout, geraspte kaas,

Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin 2 gesnipperde rode uien en 4 gesneden bleekselderij stengels tot het zacht is. Schep het uit de pan en hou het apart. Voeg wat olie toe en bak op een hoger vuur 300 gram gehakt tot het bruin is. Doe de rode ui en bleekselderij terug in de pan. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Roerbak kort mee. Doe er daarna 100 ml rode wijn en 750 ml bouillon bij. Breng het kort aan de kook en laat het geheel vervolgens op lager vuur zachtjes pruttelen voor ongeveer een uur. Kook ondertussen de tagliatelle in kokend water met wat zout tot het beetgaar is. Serveer de tagliatelle met de ‘ragu’ en strooi er nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top