Zuurkool Stamppot met Rookworst

Zuurkool Stamppot met Rookworst

Zuurkool Stamppot met Rookworst

Het blijft vandaag nog op de Hollandse tour door een gebrek aan inspiratie tijdens het maken van het boodschappenlijstje zaterdagochtend (wie heeft daar nu zin in na een lange (koude) reis vrijdagnacht.

Ingrediënten: 1 kilo kruimige aardappels, zout, 500 gram zuurkool, 1 rookworst,

Kook de aardappels gaar in water met wat zout. Verhit de zuurkool in een andere pan (anders worden de aardappels niet gaar) en laat het in 25 minuten zachtjes gaar worden. Leg de laatste 10 minuten de rookworst op de zuurkool en doe de deksel op de pan. Stamp alles goed door elkaar. Serveer met een jus. Eet smakelijk!

0
(174 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top