Sainsbury’s Sandwiches

Sainsbury’s Sandwiches

Sainsbury’s SandwichesVandaag hadden we de lange weg terug met de Eurostar vanuit London, onder het kanaal door en verder met internationale ‘stop’ treinen naar Veenendaal. Rond etenstijd zaten we in de trein dus hadden we besloten sandwiches te halen bij Sainsburys, een bekende supermarkt in Groot-Brittannië. Er was een aanbieding waarbij je je sandwich kon ‘upgraden’ naar een volledige maaltijd met een drankje en chips. Michel koos voor de sandwich met “Hampshire ham and countryside cheddar” en zelf koos ik voor de “roasted chicken with smoked bacon”. Beide sandwiches hadden genoeg salade op de broodjes.

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top