Bella Italia in London

Bella Italia in London

Bella Italia - London

Tijdens een wandeling door London kwamen we dit kleine Italiaanse restaurantje tegen. Achteraf bleek dit bij een grotere keten te horen van Italiaanse restaurants. Het eten was mwah, ik had het zelf kunnen maken eigenlijk. Michel koos er voor een pizza ‘Quattro Stagioni’ ’the four seasons, pepperoni, smoked ham, roasted mushrooms and artichokes’, (de vier seizoenen, pepperoni, gerookte ham, geroosterde champignons en artisjokken) en zelf had ik de Penne Pollo e Crema -chicken, pancetta bacon, roasted peppers, red onion and penne, baked in the oven in a white whine sauce and cream sauce, (kip, pancetta, geroosterde paprika, rode ui en penne, gebakken in de oven in een witte wijn en roomsaus).

Bella Italia
1 Cranbourn Street
London WC2H 7AJ (Groot-Brittannië)
Tel (0044)(0)20-77341246

(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top