Noedels met Schnitzel en Paprika

Noedels met Schnitzel en Paprika

Noedels met Schnitzel en Paprika

Ingrediënten: noedels, 2 schnitzels, zout, peper, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 theelepel Chinese vijfkruiden, 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels sojasaus, 6 eetlepels zoete chilisaus,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 in reepjes gesneden schnitzel. Kruid met zout en peper. Schep de schnitzelreepjes zodra het bruin is uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde rode ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 rode – en 1 gele in reepjes gesneden paprika toe. Roerbak kort en laat het 5 minuten op laag vuur smoren. Voeg 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels sojasaus en 1 theelepel Chinese vijfkruiden toe en doe de schnitzelreepjes terug in de pan. Laat het geheel nog 10 minuten op laag vuur smoren. Schep als laatste 6 eetlepels zoete chilisaus door het geheel en warm het even door. Serveer het met de noedels. Op je bord kan je er eventueel nog stukjes ananas door scheppen. Eet smakelijk!

0
(124 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top