Noedels met Schnitzel en Paprika

Noedels met Schnitzel en Paprika

Noedels met Schnitzel en Paprika

Ingrediënten: noedels, 2 schnitzels, zout, peper, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 theelepel Chinese vijfkruiden, 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels sojasaus, 6 eetlepels zoete chilisaus,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 in reepjes gesneden schnitzel. Kruid met zout en peper. Schep de schnitzelreepjes zodra het bruin is uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde rode ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 rode – en 1 gele in reepjes gesneden paprika toe. Roerbak kort en laat het 5 minuten op laag vuur smoren. Voeg 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels sojasaus en 1 theelepel Chinese vijfkruiden toe en doe de schnitzelreepjes terug in de pan. Laat het geheel nog 10 minuten op laag vuur smoren. Schep als laatste 6 eetlepels zoete chilisaus door het geheel en warm het even door. Serveer het met de noedels. Op je bord kan je er eventueel nog stukjes ananas door scheppen. Eet smakelijk!

(124 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top