Rijst met Doperwten en Gehakt

Rijst met Doperwten en Gehakt

Rijst met Doperwten en Gehakt

Ingrediƫnten: rijst, 300 gram gehakt, zout, peper, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 4 eetlepels sojasaus, 1 theelepel gemberpoeder, 300 gram diepvries doperwten, 2 eieren, 1 eetlepel honing,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de rijst af en houd het even apart. Bak in hete olie 300 gram gehakt tot het bruin is. Kruid het met zout en peper. Voeg 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 4 eetlepels sojasaus en 1 theelepel gemberpoeder toe. Roerbak een minuut mee. Voeg vervolgens 300 gram diepvries doperwten toe en roerbak dit 4 minuten mee. Klop ondertussen 2 eieren met 1 eetlepel honing. Roer dit snel door het gehaktmengsel heen. Voeg als laatste de rijst toe. Verwarm het geheel nog 5 minuten door. Eet Smakelijk!

0
(75 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top