Stoofvlees

Stoofvlees

Stoofvlees

Ingrediënten: 750 gram riblappen, zout, peper, bloem, 400 ml vleesfond, 1 flesje bruin bier, 4 eetlepels balsamico azijn, tijm, 3 laurierblaadjes,

Snij 750 gram riblappen in blokjes. Kruid met zout en peper. Bak de riblappen rondom bruin in hete boter. Voeg 1 eetlepel bloem toe en schep het goed om. Blus het geheel vervolgens met 400 ml vleesfond, 1 flesje bruin bier (bijvoorbeeld van Kasteel) en 4 eetlepels balsamico azijn. Breng het geheel aan de kook. Voeg tijm (naar eigen smaak) en 3 laurierblaadjes toe. Zet het vuur laag en laat het in 2 uur zachtjes gaar stoven. Serveer met Vlaamse frieten en een salade. Eet smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top