Kapucijners

Kapucijners

Kapucijners

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 350 gram boerensoepgroenten, 200 ml rundvleesbouillon, 1 potje jonge kapucijners,

Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de ontbijtspek uit de pan en houd het apart. Roerbak in het achtergebleven vet 350 gram boerensoepgroenten ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 200 ml rundvleesbouillon toe en breng het aan de kook. Roer er een potje jonge kapucijners door en voeg de ontbijtspek weer toe. Zet het vuur lager en laat het 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer het geheel met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top