Noedels met Wortel, Paprika en Kipfilet

Noedels met Wortel, Paprika en Kipfilet

Noedels met Wortel, Paprika en Kipfilet

Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, zout, peper, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 ui, 1 wortel, 1 rode paprika, 3 eetlepels hoisinsaus,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en zet apart. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout, peper en Chinese vijfkruidenpoeder. Bak de kipfilet goudbruin in hete olie en schep vervolgens uit de pan. Roerbak in het achtergbleven vet 1 gesnipperde ui, 1 in plakjes gesneden wortel en 1 rode paprika (in reepjes gesneden) voor ongeveer 5 minuten. Voeg 3 eetlepels hoisinsaus, de noedels en de kipfilet toe en warm het geheel nog een minuut of 5 door. Eet smakelijk!

(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top