Tagliatelle met Doperwten en Tomaat

Tagliatelle met Doperwten en Tomaat

Tagliatelle met Doperwten en Tomaat

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 100 ml rode wijn, 6 trostomaten, 200 gram diepvries doperwten, 100 ml groentenbouillon, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Fruit in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak tot de ui goudbruin is. Voeg 100 ml rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 6 in blokjes gesneden trostomaten toe. Roerbak dit kort en voeg vervolgens 200 gram diepvries doperwten en 100 ml groentenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Op je bord kan je er nog wat geraspte kaas over strooien. Eet smakelijk!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top