Bloemkool in Mosterd-kaassaus

Bloemkool in Mosterd-kaassaus

Bloemkool in Mosterd-kaassaus

Ingrediƫnten: 1 bloemkool, zout, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml melk, 1 eetlepel grove mosterd, 100 gram geraspte oude kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook 1 in roosjes gesneden bloemkool beetgaar in water met wat zout. Maak ondertussen de mosterdroomsaus. Smelt 50 gram boter. Voeg 50 gram bloem toe en bak dit kort mee. Voeg dan al roerende beetje bij beetje 500 ml melk toe. Van het vuur af roer je er 1 eetlepel grove mosterd en 100 gram geraspte oude kaas door. Giet de bloemkool af en doe de bloemkool in een ovenschaal. Giet de mosterd-kaassaus over de bloemkool. Strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er een gevuld varkensfiletlapje (gevuld met roomkaas, tomaat en salami) en gebakken aardappeltjes erbij gegeten. Eet smakelijk!

0
(339 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top