Akropolis in Ede

Akropolis in Ede

Akropolis - EdeDit Grieks restaurant is een tijdje afwezig geweest uit het straatbeeld van Ede vanwege nieuwbouw in het centrum. Nu is het weer geopend in de nieuwbouw. Vandaag zijn wij er wezen eten. Als voorgerecht had Michel: Keftedakia – gehaktballetjes in pikante tomatensaus en ik Champignons a la creme. Het hoofdgerecht was de Olympia schotel voor 2 personen – deze schotel bestond uit: 2 lamskarbonades, 2 souvlaki, 2 suzuki, giros, 2 varkensfilet, gigandes en boerensalade. We hebben ook voor een nagerecht gekozen. Voor mij werd het de dame blanche – ijs met slagroom en warme chocoladesaus en voor Michel de Coupe Athene – ijs met verse vruchten, advocaat, geflambeerde kersen en slagroom. Je moet alleen geen haast hebben, want alle gerechten komen op zijn tijd. De gerechten waren wel heerlijk!

Grieks Restaurant Akropolis
Nieuwe Stationssstraat 9
6711 AG Ede

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top