Blinde Vinken op Italiaanse Wijze

Blinde Vinken op Italiaanse Wijze

Blinde Vinken op Italiaanse Wijze

Ingrediënten: 2 blinde vinken (rundervinken), 1 ui, 1 wortel, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml rundvleesbouillon, tijm, laurier,

Bak 2 blinde vinken rondom bruin in hete boter. Haal de blinde vinken uit de pan en roerbak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1 wortel voor een minuut of 5. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 100 ml rundvleesbouillon, 1 laurierblaadje en tijm naar smaak toe. Breng het geheel kort aan de kook. Zet het vuur lager en leg de blinde vinken terug in de pan. Laat het met de deksel op de pan in 15 minuten gaar worden. Serveer met een pasta of gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(179 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top