Spaghetti met Artisjok en Zongedroogde Tomaat

Spaghetti met Artisjok en Zongedroogde Tomaat

Spaghetti  met Artisjok en Zongedroogde Tomaat

Ingrediënten: spaghetti, 1 kipfilet, 200 gram champignons, 1 blik artisjokharten, 5 zongedroogde tomaat, 5 eetlepels kookroom, zout, peper, peterselie,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Snij ondertussen 400 gram artisjokharten (1 blik) en 5 zongedroogde tomaten in stukjes. Voeg dit toe aan de champignons en kip. Roerbak nog een minuut of 5. Voeg 5 eetlepels kookroom toe en breng het op smaak met zout, peper en peterselie. Warm het geheel nog even goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top