Orloff – Rollade met Ham en Kaas

Orloff – Rollade met Ham en Kaas

Orloff - Rollade met Ham en Kaas

Ingrediënten: 1 rollade, 1 ui, 250 gram champignons, 100 ml rundvleesbouillon, 250 ml kookroom, peterselie, kaas, ham,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 rollade rondom bruin in hete boter. Zet het vuur lager en voeg wat water toe. Laat de rollade in 30 minuten gaar worden. Bak in boter 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak de champignons tot ze zacht zijn. Voeg 100 ml rundvleesbouillon, 250 ml kookroom en wat peterselie naar eigen smaak toe. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Snij de rollade in plakjes. Leg een plakje rollade in een ovenschaal, leg hierop een plakje kaas en een 1/2 plakje ham, leg hierop weer een plakje rollade. Ga zo door tot alle plakjes rollade op zijn. Giet de champignonsaus over de rollade. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een salade en gebakken aardappels. Eet smakelijk!

(223 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top