Tagliatelle met Broccoli met Kipfilet

Tagliatelle met Broccoli met Kipfilet

Tagliatelle met Broccoli met Kipfilet

Ingrediƫnten: broccoli, tagliatelle, 1 kipfilet, bloem, paprikapoeder, zout, peper, 1 ui, 1 groene paprika, 100 gram champignons, 100 ml bouillon,

Snij de broccoli in roosjes en kook de broccoli al dente in water met wat zout. Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Snij 1 kipfilet in blokjes. Doe de kipfilet in een zak samen met wat bloem, paprikapoeder, zout en peper. Schud goed zodat het kruidenmengsel overal zit. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan en doe wat olie in de pan. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 in reepjes gesneden groene paprika en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Giet er 100 ml bouillon bij en voeg de broccoli roosjes en kipfilet weer toe. Laat het nog 10 minuten op laag vuur gaar worden. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top