Tagliatelle met Chorizo, Prei en Champignons

Tagliatelle met Chorizo, Prei en Champignons

Tagliatelle met Chorizo, Prei en Champignons

Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 1 rode ui, 1 prei, 100 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1/2 blokje groentenbouillon, 100 ml water, 100 gram chorizo,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde rode ui met 1 in ringen gesneden prei tot de rode ui zacht is. Voeg 100 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot ook de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1/2 blokje groentenbouillon en 100 ml water toe. Laat het geheel op zacht vuur pruttelen zodat de saus kan indikken. Voeg als laatste 100 gram in stukjes gesneden chorizo toe en warm het nog een paar minuten door. Serveer de saus met de tagliatelle. Eet smakelijk!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top