Gegrilde Kipfilet met Gewokte Spinazie

Gegrilde Kipfilet met Gewokte Spinazie

Gegrilde Kipfilet met Gewokte Spinazie

Ingrediënten: 1 eetlepel grove mosterd, 1 theelepel olie, 1 theelepel balsamico azijn, tijm, 2 kipfilets, 1 rode ui, 200 gram cherry tomaten, 300 gram spinazie, zout, peper,

Gegrilde Kipfilet: Meng 1 eetlepel grove mosterd met 1 theelepel olie, 1 theelepel balsamico azijn en fijngehakte tijm maar smaak. Smeer met het mosterd-mengsel 2 kipfilets in en plaats de kipfilets nog een paar uurtjes afgedekt in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Leg de kipfilets in een braadslee. Zet de braadslee ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Gewokte Spinazie: Fruit 1 in ringen gesneden rode ui aan. Als de ui glazig is voeg je 200 gram in kwarten gesneden cherry tomaatjes toe. Voeg vervolgens beetje bij beetje 300 gram spinazie toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Breng op smaak met zout en peper.

Serveer de gegrilde kipfilet met de gewokte spinazie en gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top