Noedels met Sugarsnaps en Biefstuk

Noedels met Sugarsnaps en Biefstuk

Noedels met Sugarsnaps en Biefstuk

Ingrediënten: noedels, 150 gram biefstuk, zout, peper, 5 eetlepels zoete chilisaus, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels water, 2 eetlepels sesamolie, 200 gram sugarsnaps, 3 bosuien, pinda’s

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 150 gram biefstuk in reepjes en kruid met zout en peper. Meng 5 eetlepels zoete chilisaus met 2 eetlepels sojasaus en 2 eetlepel water. Bak in 2 eetlepels sesamolie de biefstuk reepjes kort aan. Voeg vervolgens 200 gram sugarsnaps toe en roerbak 5 minuten. Voeg vervolgens het chilisausmengsel toe. Kook het een paar minuten mee en voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en wat pinda’s toe. Warm het even goed door en serveer het geheel met de noedels. Eet smakelijk!

0
(176 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top