Romige Prei Kaas Soep

Romige Prei Kaas Soep

Romige Prei Kaas Soep

Ingrediënten: 750 ml kippenbouillon, 2 kruimige aardappels, 1 prei, 1 teentje knoflook, 250 ml kookroom, 150 gram geraspte oude kaas, basilicum,

Breng 750 ml kippenbouillon aan de kook. Voeg 2 in blokjes gesneden kruimige aardappels, 1 in ringen gesneden prei, 1 fijngehakt teentje knoflook en 250 ml kookroom toe. Breng het geheel zachtjes aan de kook en laat het ongeveer 15 minuten pruttelen. Pureer de soep met een staafmixer. Voeg vervolgens nog 150 gram geraspte kaas en een handvol fijngehakte basilicum toe. Laat de kaas zachtjes smelten. Serveer de soep met stokbrood. Eet smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Romige Prei Kaas Soep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top