Chinees Kipfilet

Chinees Kipfilet

Chinees Kipfilet

Ingrediƫnten: 2 eetlepels hoisin saus, 2 eetlepels sojasaus, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 1 eetlepel azijn, 3 kipfilets,

Maak een marinade van 2 eetlepels hoisin saus, 2 eetlepels sojasaus, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel donkere basterdsuiker en 1 eetlepel azijn. Leg hierin 3 kipfilets en laat het geheel een paar uur marineren. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de kipfilets in een braadslee. Zet de braadslee ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Draai na 15 minuten de kipfilets om en schep er nog wat marinade over. Serveer de Chinese kipfilets met rijst en een wokschotel. Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top