Fusilli met Kipfilet, Prei & Champignons

Fusilli met Kipfilet, Prei & Champignons

Fusilli met Kipfilet, Prei & Champignons

Ingrediƫnten: fusilli, zout, peper, 1 kipfilet, 1 prei, 150 ml witte wijn, 100 ml water, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, peterselie, kaas,

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid met zout en peper. Bak de blokjes kipfilet goudbruin in hete olie. Schep het uit de pan. Doe in het achtergebleven vet 1 in ringen gesneden prei. Kruid met zout en peper. Roerbak een minuut. Voeg 150 ml witte wijn en 100 ml water toe. Breng het geheel aan de kook, zodat de alcohol verdampt. Voeg 250 gram in plakjes champignons toe en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Doe er nog 100 ml kookroom en wat peterselie bij en laat het nog 5 minuten pruttelen. Serveer het geheel met de fusilli. Doe op je bord wat geraspte kaas erbij. Eet smakelijk!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top