Ciabattina Hamburger

Ciabattina Hamburger

Ciabattini Hamburger
IngrediĆ«nten: 7 cream crackers, 300 gram gehakt, 1 ei, 2 theelepels mosterd, handvol peterselie, zout, peper, 2 ciabattina’s, sla, 1 tomaat, 1 ui,

Verkruimel 7 cream crackers. Meng 300 gram gehakt met de cream cracker kruimels, 1 ei, 2 theelepels mosterd, handvol fijngehakte peterselie, zout en peper. Maak hiervan 4 hamburgers. Leg de hamburgers op een bord, dek het af met huishoudfolie en zet het nog even in de koelkast.

Bereid 2 ciabattina’s zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak de hamburgers om en om bruin. Snij beide ciabattina’s open en beleg elke helft met sla, schijfjes tomaat en wat uienringen. Leg op elke ciabattin helft een hamburger. Serveer met de saus die je zelf lekker vindt en een extra salade erbij. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top