Fusilli met Doperwten

Fusilli met Doperwten

Fusilli met Doperwten

Ingrediënten: fusilli, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, peper, 250 gram doperwten, munt, 2 eetlepels kookroom, 75 gram geraspte kaas,

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak in een klein beetje olie 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Doe tijdens het bakken van de ontbijtspek wat peper erover. Haal eventueel te veel aan vet uit de pan. Zet het vuur wat lager en voeg 250 gram diepvries doperwten en wat fijngehakte munt naar eigen smaak toe aan de ontbijtspek. Laat de doperwten gaar worden in een minuut of 5. Voeg daarna 2 eetlepels kookroom en 75 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas al roerende smelten. Serveer de doperwten met de fusilli. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top