Zilt & Zoet in Maartensdijk

Zilt & Zoet in Maartensdijk

Zilt & Zoet in Maartensdijk

Vandaag een uitje van het werk ‘Op zoek naar de Mol’ in de bossen van Soest. Daarna een diner bij Restaurant Zilt & Zoet. Het menu wat we kregen was een kreeftensoep vooraf, en voor de niet ‘visliefhebbers’ een knolselderijsoep. Als hoofdgerecht kregen we een kalfsribeye met erbij snijboontjes en aardappeltjes in de schil met zeezout en rozemarijn en als dessert een warm chocoladetaartje met lopende vulling en ijs (mango- vanille- en frambozen- ijs). Het was in ieder geval heerlijk!

Restaurant Zilt & Zoet
Dorpsweg 153
3738 CD Maartensdijk

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top