Varkensfilet op Italiaanse Wijze

Varkensfilet op Italiaanse Wijze

Varkensfilet op Italiaanse Wijze

Ingrediënten: 500 gram varkensfilet (aan 1 stuk), zout, peper, gedroogde Italiaanse kruiden, plakjes ham, mozzarella, zongedroogde tomaten, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht). Bestrooi de varkensfilet met zout en peper en wrijf het in met gedroogde Italiaanse kruiden. Snij de varkensfilet op 6 plekken in. Doe in deze snedes wat ham, mozzarella en fijngehakte zongedroogde tomaat. Leg de varkensfilet in de braadslee en strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de braadslee ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een Italiaanse salade en gebakken aardappels. Eet smakelijk!

0
(138 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top