Brownie met Fudge

Brownie met Fudge

Brownie met Fudge

Ingrediënten: 200 gram pure chocolade, 175 gram roomboter, 120 gram donkere basterdsuiker, 4 eieren, 1 eetlepel cacaopoeder, 150 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, snuf zout, 100 gram fudge,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet een brownievorm in en bekleed het met bakpapier. Smelt 200 gram pure chocolade au bain marie en laat het vervolgens iets afkoelen. Mix 175 gram roomboter met 120 gram donkere basterdsuiker tot een smeuïg geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en blijf het mixen tot het een luchtig mengsel is. Voeg daarna 1 eetlepel cacaopoeder, 150 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder en 1 snuf zout toe. Mix goed. Spatel vervolgens de gesmlten chocolade en 100 gram kleine stukjes fudge door het beslag. Giet het beslag in de brownievorm. Zet de vorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie iets afkoelen voor je het uit het bakblik haalt en in stukjes snijdt. Smul ze!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top