Schnitzels met Pesto en Geroosterde Paprika

Schnitzels met Pesto en Geroosterde Paprika

Schnitzels met Pesto en Geroosterde Paprika

Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, pesto, 2 gegrilde paprika, 4 stoneleeks, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetleucht). Kruid 2 schnitzels met zout en peper. Bestrijk beide schnitzels met pesto en leg op elke schnitzel 1 gegrilde paprika en 2 stoneleeks die op lengte zijn gesneden. Rol de schnitzels op en bind het vast met keukentouw. Leg de schnitzelrolletjes in een braadslee, strooi nog wat geraspte kaas over de schnitzelrolletjes. Zet de braadslee ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met bijvoorbeeld aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top