Pizza met Roomkaas en Champignons

Pizza met Roomkaas en Champignons

Pizza met Roomkaas en Champignons

Ingrediƫnten: 1 kant-en-klare pizzabodem, 1 ui, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, tijm, 50 gram brie, 150 gram roomkaas, geraspte kaas, peterselie,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak in hete olie 1 in ringen gesneden ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Voeg als de ui zacht is 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de champignons ook zacht. Bestrijk de kant-en-klare pizzabodem met ongeveer 150 gram roomkaas. Leg hierop wat plakjes brie en daarna de gebakken champignons en ui. Strooi er als laatste wat geraspte kaas en wat fijngehakte peterselie over. Zet de pizza ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top