Zuurkool Stamppot

Zuurkool Stamppot

Zuurkool Stamppot
Ingrediƫnten: 1 kilo kruimige aardappels, 500 gram zuurkool, 1 teentje knoflook, 1 ei, 1 blokje groentenbouillon, water, zout, peper, nootmuskaat,

Kook de aardappels in water met wat zout gaar. Kook de zuurkool op halfhoog vuur met het vocht uit het zakje, 5 eetlepels water en 1 fijngehakt teentje knoflook in 25 minuten gaar. Los ondertussen 1 blokje groentenbouillon op in een heel klein beetje water. Giet de aardappels af en stamp de aardappels fijn. Voeg vervolgens de zuurkool met het kookvocht, het opgeloste bouillonblokje en 1 ei toe. Stamp het geheel goed door. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

Erbij hadden we schnitzels die gekruid waren met Silvo’s Krokant Rozemarijn en Tomaat. Hoe het gemaakt is? Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng het zakje Silvo’s Krokant Rozemarijn en Tomaat met 1 eetlepel olie. Haal hierdoor de schnitzels. Leg de schnitzels in een braadslee. Zet de braadslee vervolgens 15 minuten in de voorverwarmde oven. De smaak was, zoals te verwachten uit een zakje, erg zout.

Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Zuurkool Stamppot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top