Quesadilla’s met Rauwe Ham en Brie

Quesadilla’s met Rauwe Ham en Brie

Quesadilla's met rauwe Ham en Brie
Ingrediƫnten: 6 tortilla wraps, honing, rauwe ham, brie, geraspte oude kaas,

Verwarm 6 tortilla wraps in de magnetron, zo worden ze wat zachter en kan je ze beter vouwen. Verwarm daarna de oven voor op 180 graden. Besmeer de tortilla wraps met honing en leg hierop plakjes rauwe ham en dunne plakjes brie. Strooi er als laatste wat geraspte kaas over. Vouw de tortilla’s en leg de tortilla’s in de een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven zodat de brie en kaas goed kan smelten. Serveer de ‘Quesadilla’s’ met een frisse salade. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top