Stoofschotel met Kipfilet en Peer

Kip

Stoofschotel met Kipfilet en Peer

Stoofschotel met Kipfilet en Peer
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olie, 1 eetlepel honing, gemberpoeder, verse koriander, zout, peper, 2 kipfilets, 55 gram geschaafde amandelen, 250 ml kippenbouillon, 2 peren,

Maak een kruidenpasta in de keukenmachine met 1 in stukken gesneden ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olie, 1 eetlepel honing, gemberpoeder, verse koriander naar smaak, zout en peper. Zet de keukenmachine even aan zodat je een goede kruidenpasta hebt. Snij 2 kipfilets in stukken. Smeer de kipfilet in met de kruidenpasta en laat de kipfilet een nacht rusten in een afgedekte schaal in de koelkast. Bak de kipfilet in hete olie en voeg vervolgens 55 gram geschaafde amandelen toe. Roerbak nog een minuut of 3. Voeg vervolgens 250 ml kippenbouillon toe en laat het geheel ongeveer 15 minuten stoven. Schil ondertussen 2 peren en snij deze in stukken. Voeg dit toe aan de kipfilet en warm nog 10 minuten mee. Serveer bijvoorbeeld met rijst, of aardappelkroketjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top