Spaghetti met Biefstuk in Tomatensaus

Spaghetti met Biefstuk in Tomatensaus

Spaghetti met Biefstuk

Ingrediënten: spaghetti, zout, peper, 150 gram biefstuk, tijm, rozemarijn, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml rode wijn, 1 blik tomaatblokjes, 150 ml kippenbouillon, geraspte kaas,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Snij 150 gram biefstuk in reepjes en kruid het met zout en peper en wrijf het in met fijngehakte rozemarijn en tijm. Bak de reepjes biefstuk bruin in hete olie. Schep de biefstuk uit de pan en bak in de achtergebleven olie 2 gesnipperde rode uien met 2 teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de rode ui glazig is. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe en roer het door de uien. Voeg daarna 100 ml rode wijn toe en laat de wijn verdampen. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 150 ml kippenbouillon toe. Laat het geheel op hoog vuur indikken. Voeg op het laatst de biefstuk weer toe en warm het goed door. Serveer het met de spaghetti. Strooi er op je bord nog wat geraspte kaas op. Eet smakelijk!

0
(195 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top