Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, zout, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 wortel, 1 rode paprika, 150 gram doperwten, gemberpoeder, laos, ketoembar, ketjap manis,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en laat dit iets koud worden (of kook het een avond ervoor, dan blijft de rijst goed droog. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid met zout en peper. Bak de blokjes kipfilet goudbruin. Schep de kipfilet uit de pan. Bak in de hete wok 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in dunne plakjes gesneden wortel, 1 in reepjes gesneden rode paprika en 150 gram doperwten. Breng op smaak met gemberpoeder, laos en ketoembar. Roerbak een minuut of 5 en voeg vervolgens de rijst en de kipfilet toe. Breng het geheel eventueel op smaak met ketjap manis. Verwarm het nog even goed door. Eet smakelijk!

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top