Italiaanse Kipfilet met Pesto en Mozzarella

Italiaanse Kipfilet met Pesto en Mozzarella

Italiaanse Kipfilet met Pesto en Mozzarella

Ingrediënten: 2 kipfilets, pesto, 1 tomaat, mozzarella, zout, peper, rauwe ham,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Snij 2 kipfilets open en besmeer met pesto. Snij 1 tomaat in kleine blokjes en scheur wat mozzarella in kleine stukjes. Doe de tomaat en mozzarella op beide kipfilets. Klap de kipfilets dicht. Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Wikkel de kipfilets in met plakjes rauwe ham. Leg de ‘Italiaanse kipfilets’ in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de ‘Italiaanse kipfilets’ met aardappelkroketjes en een Italiaanse salade. Eet smakelijk!

(320 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top