Flair Chocoladeworkshop

Flair Chocoladeworkshop

Flair Chocoladeworkshop

Vandaag heb ik, samen met Michel een chocoladeworkshop gevolgd, als cadeautje voor mijn verjaardag. De chocoladeworkshop was georganiseerd door Flair, Bros en Pink Pepper. Op een locatie in hartje Utrecht konden we verschillende chocoladelekkernijen maken, zoals slagroomtruffels, hazelnoot rice crispies, lollys van Granny Smiths en pindarotjes (of muesli- of cornflakesrotjes). Tussendoor werd er nog een Bros cocktail en een gekarameliseerde chocolade pecannoot aangeboden. De workshop was leuk om te volgen al waren de recepten eigenlijk wel erg simpel. Een aardig zakje vol gemaakte chocolade lekkernijen gingen mee naar huis samen met de Flair-Bros goodiebag.

Klik hier voor meer foto’s!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top