Cake met Bigareux

Cake met Bigareux

Cake met Bigareux

Ingrediƫnten: 3 eieren, 130 suiker, 150 gram roomboter, 180 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 200 gram bigareux,

Mix 3 eieren met 130 gram suiker tot een bleke, luchtige massa. Mix hierdoor 150 gram zachte roomboter, 180 gram bloem en 1 theelepel bakpoeder. Snij 200 gram bigareux in kleinere stukjes en haal dit door poedersuiker, hierdoor blijft het niet aan elkaar plakken. Beboter en bebloem een cakevorm. Schep het beslag in de cakevorm. Zet de cakevorm ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Verlaag daarna de temperatuur naar 130 graden en laat de cake nog 45 minuten garen. Laat de cake goed afkoelen. Smul ze!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top