Mango Kroeg in Roeselare Rumbeke

Mango Kroeg in Roeselare Rumbeke

Mango Kroeg - Roeselare-RumbekeHoe moeilijk is het om een restaurant te vinden wat geopend is op de maandagavond in België? Heel moeilijk! Speciaal voor mijn verjaardag zijn we nog ‘op restaurant’ geweest en dit eetcafé gevonden wat gewoon geopend was en verschillende gerechten serveerde. Iedereen heeft voor wat anders gekozen: Michel voor het varkenshaasje met champignonsaus, Marie Joseph voor een slaatje met West-Vlaamse geitenkaas, Christiaan voor een roggevleugel met kappertjessaus, Marian voor gegrilde ribbetjes met brood of krielaardappelen en zelf had ik kip in de wok met noodles & wokgroentjes. Het heeft ons in ieder geval gesmaakt.

Mango Kroeg
Hoogstraat 135
8800 Roeselare-Rumbeke

0
(255 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top