Chalet Gruyere 10 jaar!

Chalet Gruyere 10 jaar!

kaaskoekjes toetje

Dit weekend wordt het 10 jarig bestaan van Chalet Gruyere in Menen gevierd. Optredens van Alpenhoorns (er komt speciaal uit Zwitserland een groep alpenhoornspelers!), bekende vlamingen, zo komt vandaag Luc Steeno en een speciaal menu met onder andere Zwitserse Berghuttensoep, Fondue Chinoise en een dessert zoals staat afgebeeld. Zelf ben ik druk bezig geweest met het maken van de kaaskoekjes (samen met Michel), naar speciaal recept van de chef. Tevens heb ik de bordjes opgemaakt voor het voorgerecht. Als lunch hebben we even snel een auberginesoep gegeten, gemaakt van verse groene aubergines.

Chalet Gruyere
Galgestraat 30
8930 Menen (Belgiƫ)

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top