Pasta met Artisjok en Zongedroogde Tomaat

Pasta met Artisjok en Zongedroogde Tomaat

Ingrediënten: pasta, zout, 1 teentje knoflook, 4 zongedroogde tomaten, 1 blik artisjokharten, 1 eetlepel basilicum, geraspte kaas,

Kook de pasta al dente in kokend water met wat zout. Fruit in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg vervolgens 4 in reepjes gesneden zongedroogde tomaten toe. Roerbak een minuut of 5. Snij 1 blik artisjokharten in parten. Voeg de artisjokharten, 1 eetlepel fijngehakte basilicum en de pasta toe. Warm het geheel goed door. Op je bord kan je er eventueel nog wat geraspte kaas op doen. Eet smakelijk!

(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*