Pasteitje met Biefstuk en Champignons

Pasteitje met Biefstuk en Champignons

Pasteitje met Biefstuk en Champignons
Ingrediënten: 2 pasteibakjes, 150 gram biefstuk, 1 ui, 250 gram champignons, 100 ml rode wijn, 150 ml rundvleesbouillon, 2 dessertlepels grove mosterd, peterselie,


Verwarm 2 pasteibakjes zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in hete olie 150 gram in reepjes gesneden biefstuk bruin. Schep de biefstuk uit de pan. Bak vervolgens in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en roerbak tot de champignons zacht zijn. Giet er 100 ml rode wijn en laat de alcohol verdampen. Giet er daarna nog 150 ml rundvleesbouillon aan toe. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens 5 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg de biefstuk weer toe. Breng op smaak met 2 dessertlepels grove mosterd en fijngehakte peterselie. Vul de pasteibakjes met de biefstuk en champignons. Eet Smakelijk!

0
(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top