Tagliatelle met Duivelse Tomatensaus

Tagliatelle met Duivelse Tomatensaus

Tagliatelle met Duivelse Tomatensaus

Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, peper, 1 rode peper, 1 rode paprika, 1 rode ui, tabasco, 250 gram cherrytomaten, 1 blik tomaatblokjes,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Roerbak in hete olie 1 in ringen gesneden rode ui, 1 gesneden rode paprika en 1 fijngesneden rode peper (zaadjes verwijderen als je het minder pittig wilt). Roerbak ongeveer 3 minuten. Voeg vervolgens 250 gram in kwarten gesneden cherrytomaten en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met wat druppels tabasco en zout & peper. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer de duivelse tomatensaus met de tagliatelle. Strooi er op je bord nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top