Pizza met Artisjok en Zongedroogde Tomaat

Pizza met Artisjok en Zongedroogde Tomaat

Pizza met Artisjok en Zongedroogde Tomaat
Ingrediënten: 1 pak met kant-en-klaar pizzadeeg en saus, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 blik artisjokharten, 4 zongedroogde tomaten, mozzarella,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij uit het pizzadeeg 2 ronde bodems. Besmeer de pizza’s met de tomatensaus die in het pak zit. Beleg vervolgens beide pizza’s met in stukken gesneden artisjokharten, 4 gesneden zongedroogde tomaten, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en stukjes mozzarella. Zet de pizza’s in de voorverwarmde oven voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top