Spaghetti met Courgette, Paprika en Roomkaas

Spaghetti met Courgette, Paprika en Roomkaas

Spaghetti met Courgette, Paprika en Roomkaas

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 200 gram blokjes ham, 1 gele paprika, 1 courgette, 3 bosuien, 100 gram roomkaas met kruiden,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in wat hete boter 200 gram blokjes ham (of julienne gesneden ham). Voeg 1 in reepjes gesneden gele paprika, 1 in blokjes gesneden courgette en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak dit ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 100 gram roomkaas met kruiden toe en laat dit smelten. Breng, als het nodig is, op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top