Gevulde Biefstuk

Gevulde Biefstuk

Gevulde Biefstuk
Ingrediƫnten: 300 gram spinazie, 2 biefstuk, 1 gegrilde paprika, mozzarella, zout, peper,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Stoof 300 gram spinazie tot het geslonken is. Snij 2 biefstuk open. Snij 1 gegrilde paprika in helften. Leg de gegrilde paprika op de biefstuk. Schep hier vervolgens spinazie op en als laatste mozzarella. Klap beide biefstukken dicht en bind eventueel vast met keukentouw. Bestrooi met zout en peper. Leg de biefstukpakketjes in een braadslee. Zet de braadslee ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappelschijfjes en spinazie. Eet smakelijk!

0
(222 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top