Hoisin Kip met Noedels

Hoisin Kip met Noedels

Hoisin Kip met Noedels
Ingrediënten: noedels, 1 eetlepel maïzena, 1 ei, 1 eetlepel rijstazijn, 1 eetlepel witte wijn, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 rode peper, 1 groene paprika, 3 bosuien, 4 eetlepels hoisin saus, 4 eetlepels sojasaus, 4 eetlepels kippenbouillon,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 1 eetlepel maïzena met 1 eiwit, 1 eetlepel rijstazijn en 1 eetlepel witte wijn. Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet in de marinade. Laat dit ‘ overnachten’ in de koelkast. Bak de kipfilet goudbruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan en bak in het achtergebleven vet 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 fijngesneden rode peper, 1 gesneden groene paprika en 3 in ringen gesneden bosuien. Roerbak dit ongeveer 3 minuten. Maak ondertussen de saus. Meng 4 eetlepels hoisin saus, 4 eetlepels sojasaus en 4 eetlepels kippenbouillon. Giet de saus bij de groenten en doe ook de gebakken kipfilet terug in de pan. Laat het geheel goed warm worden. Serveer met de noedels en eventueel met een salade. Eet smakelijk!

0
(178 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Hoisin Kip met Noedels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top